„Násobenie“ cien v pondelok ráno alebo piatok večer

Vedieť sa spoľahnúť je pri využívaní služieb v doprave jedným z najdôležitejších vlastností. Okrem garantovanej bezpečnosti s poistením počas jazdy a samozrejmosťou čistoty a kvality vozu je spoľah práve na cenu rozhodujúcim faktorom pre zákazníka. Absolútne rozumieme, že ak ide o peniaze, základom je nízka cena za prepravu. Tú vám väčšina služieb v Bratislave ponúkne približne tej našej – od 4 eur. Alebo nie?


Ak sme hovorili o nutnosti vedieť sa spoľahnúť, stála cena je základom. U nás vždy viete, koľko zaplatíte. Či si TAXI BRATISLAVA zavoláte v pondelok ráno do práce alebo v piatok večer do mesta.

Odmietame „násobiť“ ceny pri vyťaženosti.

Na rozdiel od mnohých populárnych služieb fungujúcich v Bratislave odmietame navyšovať, alebo tzv. „násobiť“ ceny za prevoz v prípade vysokého záujmu.

Za vernosť a využívanie služieb sa „odvďačiť“ zvyšovaním ceny na ktorú je zákazník zvyknutý. U nás garantujeme stálu a rovnakú cenu kdekoľvek a kedykoľvek si TAXI BRATISLAVA zavoláte. Aj keby sme boli, nevieme ako, vyťažení.

Naši milí dispečeri vám nikdy nepošlú voz, ktorý „práve dokončuje inú zákazku“.

O vyťaženosti by sa dalo baviť pokojne ďalej. Naši milí dispečeri vám nikdy nepošlú voz, ktorý „práve dokončuje inú zákazku“. A áno, všetci vieme, že časový odhad práve dokončovanej zákazky si pokojne môžeme „znásobiť“.

platenie bezkontaktne taxi bratislava
Vo vozidlách TAXI Bratislava môžete platiť platobnou kartou,
hotovosťou aj službami ako Apple Pay

Keď uvidíte vozidlo s označením TAXI Bratislava viete, že pôjdete podľa stáleho garantovaného cenníku. Napríklad spred Hlavnej stanice Vás naši vodiči radi odvezú za skvelú cenu 4 eur do Auparku alebo na Autobusovú stanicu Nivy.

TAXI BRATISLAVA nie je nadarmo TAXI službou s najdlhšou históriu. Za tú dobu sme sa naučili, čo zákazníci chcú. Pohodlnosť, nízke ceny, platbu kartou a nám stále vernú – garanciu.